TERMENI ŞI CONDIŢII

DATA ULTIMEI ACTUALIZĂRI 11.08.2016

Magazinul online tomky.ro este proprietatea ORGANIC SHOP SRL cu sediul în Timişoara, str. Borsec, nr. 4, ap. 2, capital social 300 lei, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J35/1795/25.07.2012, C.U.I: RO30469603.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. ORGANIC SHOP SRL îşi rezervă dreptul de a modifica prevederile. Versiunea în vigoare a acestor prevederi poate fi consultată accesând aceasta pagină, numită Termeni şi Condiţii, de pe tomky.ro.
Dacă aveți nevoie de informaţii suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail info@tomky.ro sau la numărul de telefon:
0746-476329.

Dreptul de autor asupra conținutului publicat pe site

Intregul conținut al magazinului online tomky.ro, inclusiv newsletter-ele, este proprietatea ORGANIC SHOP SRL sau a furnizorilor săi și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

Utilizatorilor le este interzis să folosească orice material conținut in magazin - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, script-uri, programe și alte date - fără acordul scris al ORGANIC SHOP SRL.

Produsele oferite. Preţuri

Produsele comercializate pe tomky.ro sunt noi și nu sunt contrafăcute.
Preţurile prezentate sunt exprimate în lei (RON) şi includ TVA. Ele nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica altfel pe site. Preţul de achiziţie de pe factură va fi acelaşi cu cel din momentul în care ați finalizat şi confirmat comanda.
În cazul unor promoţii sau a unor oferte speciale derulate în magazinul online tomky.ro, clienţilor li se vor pune la dispoziţie condiţiile şi perioada de desfăşurare a acestora.

Plata produselor

Plata produselor comandate pe tomky.ro se poate efectua la livrare sau în avans.

Modalităţi de plată

1. Ramburs: plata contravalorii facturii fiscale la livrarea coletului de către curier.

2. Transfer bancar.

3. Online cu cardul: tranzactia este procesată de o companie terţă MobilPay (www.mobilpay.ro) specializată în plăţile online securizate. În cazul în care aţi selectat această metodă de plată datele personale nu sunt vizualizate sau stocate în niciun fel de către tomky.ro.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Deasemenea se poate plăti şi in 2 (două) rate cu unul din următoarele carduri: Star BT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti Bank) sau Card Avantaj (Credit Europe Bank).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Procesarea datelor de pe card se face în mod exclusiv de catre MobilPay (www.mobilpay.ro). Magazinul online tomky.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Livrarea produselor

ORGANIC SHOP SRL asigură livrarea comenzilor plasate pe tomky.ro doar la adrese de pe teritoriul României.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat Cargus.

Costul pentru livrarea unui colet este de 9 lei oriunde în țară. Pentru comenzile mai mari de 250 RON, livrarea este gratuită.

Comanda se expediază cel mai târziu în prima zi lucrătoare de după confirmarea comenzii. Termenul de livrare este de 48 de ore de la expedierea comenzii.

În cazul în care curierul nu găsește clientul la adresa menționată, îl va contacta telefonic. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună.

ORGANIC SHOP SRL isi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de companie: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite față de orice client în cazul livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de ORGANIC SHOP SRL de la acest client.

Garanţia și returul produselor

Produsele cumărate de la ORGANIC SHOP SRL sunt garantate o perioadă de 30 de zile de la data livrării. Pentru păstrarea caracteristicilor calitative ale produselor, vă rugăm să respectaţi recomandările de întreţinere prezentate pe etichetele acestora. Nerespectarea acestor recomandări duce la pierderea dreptului la garanţie. La returnarea unui produs cu defecte, vă rugăm să prezentaţi factura fiscală care ţine loc de certificat de garanţie.

ORGANIC SHOP SRL are încredere în produsele pe care le vinde! De aceea, în cazul în care produsele primite nu sunt conform descrierii sau pozei de pe tomky.ro, returul pachetului este suportat de către firma ORGANIC SHOP SRL.

Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță să cumpere, fără penalitati şi fără invocarea unui motiv, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Cumpărătorul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la recepția lor.

Contravaloarea mărfii returnate va fi plătită clientului în maxim 30 de zile din momentul în care vom primi coletul retur şi vom verifica integritatea mărfii. Plata se va face prin transfer bancar în contul clientului.

La returnare, produsele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă toate etichetele originale, să nu fi fost purtat, să nu fie deteriorat şi va trebui trimis în ambalajul original cu care a fost primit la livrare!

Înainte de a returna un produs, va rugam să ne contactati la adresa info@tomky.ro sau la numărul de telefon 0746-476329, să anunțați că vreți să returnați produsul şi că urmează să primim un colet de la dumneavoastră.

În cazul în care măsura produsului comandat nu se potrivește, atunci el poate fi schimbat cu altul. Daca returnarea se face din cauza unei mărimi nepotrivite, înlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, în cazul în care mărimea dorită este pe stoc. Orice schimb de produs se va face doar în limita stocului disponibil. Dacă produsul nu mai este pe stoc, vă puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferențe de preţ. Taxele de livrare sunt suportate de către client în cazul în care măsura este nepotrivită, de aceea vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda dacă aveți întrebări referitoare la mărime.

Calitatea serviciilor de hosting, erori de funcționare, link-urile către alte site-uri

Magazinul online tomky.ro este găzduit de serverele unei terțe firme, așa încât ORGANIC SHOP SRL nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute pe acestea.
ORGANIC SHOP SRL nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături din magazinul său online.

Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul tomky.ro este gratuită şi voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respectă legea Comerțului Electronic şi oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul newsletter-ului.

Newsletterul tomky.ro conţine noutăţile şi promoţiile produselor şi serviciilor tomky.ro precum şi ale partenerilor săi.

 

Politica de confidențialitate

ORGANIC SHOP SRL este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 27313.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ORGANIC SHOP SRL cu sediul în Timişoara, str. Borsec, nr. 4, ap. 2, capital social 300 lei, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J35/1795/25.07.2012, C.U.I: RO30469603 are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

ORGANIC SHOP SRL înregistrează şi prelucrează următoarele tipuri de date cu caracter personal:
- Nume şi prenume;
- Adresă poştală şi de e-mail;
- Număr de telefon;
- Data naşterii şi sexul;
- Numele domeniului web de pe care se accesează tomky.ro;
- Data şi ora la care accesați tomky.ro, precum și adresa de internet a site-ului de pe care se accesează tomky.ro.

Scopul înregistrării şi prelucrării datelor cu caracter personal este: informarea clienților privind situația contului de pe tomky.ro, informarea clienților privind evoluția și starea comenzilor, pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică. Datele de geolocalizare și trafic sunt inregistrate in vederea stabilirii numărului de vizitatori al fiecărei pagini a magazinului precum și in scopul imbunătațirii serviciilor oferite vizitatorilor magazinului.

Datele de contact sunt necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor şi emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a furniza aceste informa ții determină imposibilitatea desfășurării oricărei activității comerciale între dumneavoastră și ORGANIC SHOP SRL.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către ORGANIC SHOP SRL şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: companiilor sau persoanelor contractate de către ORGANIC SHOP SRL în vederea prestării de servicii curierat și de contabilitate financiară, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că utilizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după caz autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau autorităților în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa str. Borsec, nr. 4, ap. 2, cod postal 300081, Timişoara,Timiş. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Litigii

Orice conflict apărut între ORGANIC SHOP SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegerea dintre cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți. Persoana responsabilă de concilierea amiabilă este Lacrămioara Stremțan și poate fi contactată prin e-mail la adresa conciliere@tomky.ro.

Vă rugăm să ne informați prin e-mail la adresa litigii@tomky.ro în situațiile în care:
- pe site-ul tomky.ro au fost publicate, direct sau indirect, opere protejate de dreptului de autor fără ca să existe un acord din partea titularului drepturilor de autor în acest sens; sau 
- au fost comercializate produse contrafăcute ori care încalcă drepturi la marcă; sau
- există date cu privire la realizarea unor infracţiuni pe site de către unul dintre utilizatori alte cazuri cu privire la încălcarea legii pe acest site sau în legătura cu acesta.
ORGANIC SHOP SRL va raspunde la orice sesizare de acest gen în termen de maxim 2 zile lucratoare. În cazul în care se impune, se va trimite mai departe autoritatilor competente.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu termenii de utilizare ai magazinului online tomky.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea site-ului în aceste condiţii.